Пазаруване Доставка и плащане

 

Пазаруване

Доставка и плащане

 

I. РЕГИСТРАЦИЯ

За да пазарувате в  Danaistyle.bg, трябва да се регистрирате с имейл и парола. Регистрирането е напълно безплатно и става, като попълните формата за регистрация. От Вас се изисква да посочите e-mail и парола, лични данни и адрес за доставка. Като регистриран клиент, Вие имате възможност да се възползвате от всички услуги на магазина.

II. ПОТРЕБИТЕЛСКА КОШНИЦА

До снимката и описанието на всеки продукт, стои бутон ПОРЪЧАЙ. Натискането на този бутон след избор на цвят, размер и количество, записва и слага избрания продукт във вашата виртуална “пазарска кошница”. Съдържанието на кошницта се запазва, докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате някои, които не желаете.

Цената, която е посочена в сайта е с  ДДС и е за един брой продукт. Тя НЕ включва цената по доствака на посочения от Вас адрес.

III. ПОРЪЧКА

Натискането на бутон ПОРЪЧАЙ в пазарската кошница, Ви отвежда към процедурата по поръчка, която включва:

1. Избор на адрес за доставка. Ако не желаете да бъде изпратен продукта на посочения в регистрацията адрес, трябва да въведете новите данни за доставка. След като сте уточнили адреса за доставка, натиснете бутона ПРОДЪЛЖИ.

2. Плащането се извършва при доставка на Вашата поръчка с услугата „наложен платеж”- заплащане в брой на куриера, като цената на доставката е включена в размера на наложения платеж и е изписана на  платежния документ.

IV. ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

  • За поръчки на стойност над 50.00 лв., ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
  • Услуга БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА има само в случаите, когато доставката се извършва с куриерска фирма Speedy. Когато желаете доставката да се извърши с друга, избрана от Вас куриерска фирма, следва да заплатите куриерската услуга по тарифи на избрания от Вас доставчик.
  • За поръчки на стойност под 50.00 лв – цена на една доставка е  4.50лв.

Доставките се извършват, само чрез куриерска фирма.

Доставките се извършват само на територията на България.

V. ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА

След като сте уточнили адреса за доставка, вида, размера, цвета и броя на поръчаните продукти и сте видели цената с включената доставка, остава да кликнете върху бутона ПОРЪЧВАМ.

След това Ваше действие, информацията, която сте дали при поръчката, се насочва към оператор на Danaistyle.bg и се обработва.

Ще получите автоматично съобщение на вашата електронна поща с описани продуктите, техния брой, размери, цена, адрес и начин на плащане, както и номер на поръчката Ви.

Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката, моля, обадете се на нашите телефони: +359878186555,  Viber :+359878186555, whatsapp : +359878186555

Работното време на нашите оператори е от 09.00 до 21.00 часа, от понеделник до петък.

Поръчките, получени до 14:00 часа, се обработват същия ден, а направените след 14:00 часа – на следващия работен ден. Нашите оператори се свързват с клиента за потвърждение на посочения при поръчката телефон.

Поръчки, получени в СЪБОТА и НЕДЕЛЯ, както и в ПРАЗНИЧНИ ДНИ, се обработват в първия работен ден.

Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи такива, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени.

Поръчка, която не може да се потвърди по телефона  от наш служител в рамките на 48 часа се анулира.

VI. СРОКОВЕ НА ДОСТАВКА

Срокът на доставка е 2 работни дни от момента на потвърждаване на поръчката, от наш служител.

ЗАБЕЛЕЖКИ

Условията за поръчка, доставка и плащане в Danaistyle.bg съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.

Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор между потребителя  и Danaistyle.bg

Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп, лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.