Възвръщаемост

Възвръщаемост- Разписка-Изпращане
Връщаните продуктите, които искате да замените са за Ваша сметка (предложение за връщане: Спиди ).

Danaistyle.bg щом получи  върнатата пратка, ще  изпрати новата желана от вас.
Очаквано време за връщане и смяна: 3-10 дни

Връщането на  всеки продукт, трябва да бъде направено в рамките на четиринадесет календарни дни, считано от датата на покупката. Моля, приложете картата за промяна, която щенамерите в пакета за доставка, копие от началната страница на Вашата доставка, или копие от разписката за доставка на първоначалната поръчка. Каталогът,  включително етикетите на опаковките и етикетите (баркод) на продуктите, трябва да бъдат върнати в първоначалното им състояние.
Съжаляваме, но Danaistyle.bg, по здравни и хигиенни причини не може да приеме връщане на продукти, които са тествани и принадлежат към следните групи продукти:
а) дамски слип
б) дамско бюстие бельо.
Съжаляваме, но Danaistyle.bg, не може да приеме замяна, ако опаковката на следните продуктови групи, е била отворена:
а) чорапогащи
б) чорапи.

За съжаление, ако не отговарят на горните условия, клиентът заплаща транспортните разходи.
За всяка промяна клиентът заплаща само транспортните разходи  по връщането, докато Danaistyle.bg поема разходите за изпращане на подменените на продукта при клиента. Трябва да изберете продуктите, които ви интересуват. Новите продукти трябва да са най-малко равностойни на върнатите.
Възстановяване на сумата:
В Danaistyle.bg се съгласява да върне продукта, в срок от пет дни от получаването му  от клиента. В случай на възстановяване на разходите за транспорт,на връщането на продукта е за сметка на клиента. Върнатият продукт трябва да отговаря на всички условия, описани по-горе.
Гаранция за подмяна:

Danaistyle.bg Всички продукти Danaistyle.bg, отговарят на строги критерии за качество и са представени по възможно най-обективен начин. Ако някой от продуктите, от които сте разочаровани, защото това е в противоречие с представянето или показване на несъответствие в качеството, можете да направите заявка за непосредствена замяна с друго по ваш избор!